Stagiair Salar stelt zich aan u voor

06-05-2016

Misschien heeft u hem al eens ontmoet in de praktijk: Salar Azizian loopt sinds februari stage bij ons onder begeleiding van Remko Vleerlaag. De hoogste tijd om Salar aan u voor te stellen. 

 

Mijn naam is Salar Azizian, Ik ben 21 jaar oud en woon in Nootdorp. Ik studeer fysiotherapie aan Hogeschool Leiden. Op dit moment zit ik in het derde leerjaar. Sinds februari 2016 loop ik stage bij Fysiopraktijk Rijswijk onder begeleiding van Remko Vleerlaag.

 

Het afgelopen semester heb ik mijn tijd doorgebracht in New York. Hier heb ik een onderzoek gedaan naar het fysiotherapeutische zorgsysteem in de Verenigde Staten. Daarnaast heb ik de afgelopen drie jaar bij verschillende fysiotherapiepraktijken in de regio Zuid-Holland stagegelopen.

 

Dit is mijn eerste grote stage waarbij ik eindelijk de kennis toe kan passen die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. Door de goede begeleiding op deze stage zal ik mij ontwikkelen tot een goede fysiotherapeut. Wat ik erg fijn vind, is dat ik tijdens deze stage heel veel verantwoordelijkheid krijg en veel mag doen. Hierdoor voel ik mij gewaardeerd binnen het team. Er is een grote verscheidenheid aan doelgroepen en ziektebeelden. Tot nu toe ben ik altijd fijn ontvangen door de patiënten en zijn ze open geweest in het contact en de behandeling.

 

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mij helemaal op mijn plek voel en dat ik het heel erg naar mijn zin heb bij Fysiopraktijk Rijswijk.

 

In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd en hoop ik, dat ik als fysiotherapeut zo snel mogelijk aan de slag kan bij een praktijk net zoals deze!

 

 

Salar Azizian