Veranderingen per 1 oktober? Eigenlijk niet!

27-09-2016

Vandaag, 27 september stuurde Milko Zonneveld een bericht over het stoppen van de samenwerking tussen zijn praktijk Fysio Solutions en Fysiopraktijk Rijswijk. Dit bericht leidde tot verschillende vragen.We geven hier de antwoorden en hopelijk ook duidelijkheid.

Vorig jaar ben ik, samen met Milko Zonneveld,  een mooi avontuur gestart. Fysiotherapie, revalidatie en verantwoorde training onder 1 dak. In mijn optiek, de toekomst en mijn 'droom' om de kracht van de fysiotherapie optimaal te benutten. Ik begeleid ook vele praktijken in deze manier van werken.

Volop energie naar de volgende fase
Na grote verbouwingen, zie ik na ruim 1 jaar dat het idee werkt, maar blijkt dat we er zakelijk helaas niet uit komen. Ik, als eigenaar van Fysiopraktijk Rijswijk, zal dit concept natuurlijk met vol enthousiasme doorzetten. Sterker nog, de nieuwe situatie zorgt ervoor dat we een nieuwe fase ingaan. Binnenkort merkt u de voordelen!

Omdat alles gewoon doorgaat zoals u gewend bent, verandert er concreet dus eigenlijk niets. Vanaf 1 oktober 2016 is het als volgt:

Fysiopraktijk Rijswijk, een volwaardige praktijk fysiotherapie
Bij Fysiopraktijk Rijswijk kunt u gewoon behandeld worden dan wel uw behandeling doorzetten. Er zijn contracten met alle zorgverzekeraars. Als u niet verzekerd bent, ontvangt u natuurlijk een rekening. U ondervindt gegarandeerd geen hinder van deze overgang.

We zien de zorgkosten behoorlijk stijgen. Binnenkort hebben we daar een mooie oplossing voor.

Fysiopraktijk Rijswijk, een mooi team
Recent is fysiotherapeute Marjolein Doeland aangenomen. Collega Lynnette Spits gaat 'over' naar Fysiopraktijk Rijswijk en is in opleiding tot Master Kinderfysiotherapie. Ex-stagiair Salar Azizian gaat ook over en verzorgt de sportprogramma's op donderdag en zaterdag. Ik ben nog in onderhandeling met een 4e collega.

Fysiopraktijk Rijswijk, een echo- en shockwavecentrum
De moderne technieken als echo-onderzoek en shockwave blijven gewoon beschikbaar. Collega Lynnette Spits is zojuist afgestudeerd in echo.

Fysiopraktijk Rijswijk biedt hetzelfde revalidatie- en trainingscentrum 
Ook hier blijft alles wat het was. U kunt gewoon blijven revalideren en trainen. Gewoon op basis van dezelfde tarieven en openingstijden.

Hier verandert toch wel wat. We gaan zwaarder op begeleiding inzetten. Ik vind persoonlijk dat hier nog een aantal verbeterslagen doorgevoerd moeten worden. Daar zijn we een opzet voor aan het maken.

Gratis Fysio-Advies / Gratis intake / Gratis Maand
Ons team is voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Twijfelt u over klachten, blessure dan kunt u altijd gebruik maken van ons fysio-advies. De 1e keer is volledig gratis. Kost u dus niets, ook geen behandelingen... 

Komt u samen met een vriend/vriendin en/of partner sporten dan krijgt uw metgezel een intake en de eerste maand gratis zonder een enkele verplichting. We maken graag een afspraak.

Kortom behandelingen worden vergoed zoals u gewend was (u moet wel voldoende verzekerd zijn natuurlijk). Trainen en/of revalideren blijft gewoon zoals het was met gelijke voorwaarden. 

We staan voor u klaar!
Mogelijk heeft u vragen of wilt u zaken bespreken. We horen altijd graag van u! Via de mail ([email protected]) of via de telefoon (T: 085 - 0 220 320) staan we voor u klaar. U kunt ook onze Facebook pagina en/of website in de gaten houden.

We hebben er zin in om samen met u de volgende fase in te gaan!
 

Mede namens het gehele team,

 

Robert Hoogland

Oprichter eigenaar van Fysiopraktijk Rijswijk