VALPARTIJ VAAK FATAAL

15-10-2017

Gemiddeld overlijden 10 ouderen per dag door een val. Dat zijn meer slachtoffers dan in het verkeer! Enige tijd geleden stond erl een artikel in de telegraaf.

 

Niet zo gek trouwens: We leven steeds langer thuis waarbij net dat vloerkleedje weg glijdt of die tegel scheef ligt. Door verminderde kracht en coordinatie wordt de val niet goed opvangen Vallen is vaak het gevolg. Dat heeft nogal wat consequenties. Naast vaak een breuk volgt er opname in een ziekenhuis daarna misschien een revalidatiecentrum en wordt iemand plotseling uit de huiselijke situatie weg gerukt. Vaak raken mensen na zo'n rigorueze verandering gedesorienteerd en keren ze niet meer terug naar huis en sterven ze als gevolg van die desorientatie. We zien relatief krachtige mensen toch snel achteruit gaan door een val.

 

Dit moet u niet laten gebeuren en gelukkig kunt u er veel zelf aan doen!

 

Met een speciaal kracht- en coordinatieprogramma onder leiding van de fysiotherapeut wordt en blijft u sterk en vitaal. Dit is geschikt voor alle leeftijden, juist ook bijzonder geschikt voor mensen op hoge leeftijd. U voelt zich door dit programma veel zekerder en komt weer gemakkelijk uit uw stoel.

 

Meer informatie bij onze receptie. Bel, mail of kom langs...

 

Tel.: 085-0220320

E.: [email protected]