GRATIS FYSIOTHERAPIE BINNEN ABONNEMENT

28-11-2017

FYSIO MINDER VERGOED IN AANVULLEND PAKKET 
NU GRATIS FYSIOTHERAPIE BINNEN ABONNEMENT

 

Opvallend voor 2018 is de vermindering van de aanvullende verzekeringen. Onbeperkt fysio verdwijnt in 2018 overal. Zelfs een zorgverzekering met ruime vergoeding fysiotherapie wordt in 2018 zeer beperkt. Daarnaast wordt de fysiotherapeut gehouden aan een bepaald maximum, ook al heb je recht op meer. Verzekerde zorg gaat steeds meer om kosten, niet om effectiviteit.

 

Heel vervelend vinden wij, vooral voor iedereen met terugkerende sportblessures en/of aandoeningen en/of veel pijn bij houding en bewegen.

 

OPLOSSING: FIT & VITAAL
Het goedkoopste en - vooral - het prettigst is klachten voorkomen. Door sterk, soepel en in goede conditie te zijn. Word ook fit en vitaal!

 

Hoe? Samen met het team van Fysiopraktijk Rijswijk. Wij hebben de kennis en alle mogelijkheden. Je hebt toegang tot onze professionele begeleiding waardoor iedereen gegarandeerd succes heeft. Het werkt echt het best! Bewegen is het beste medicijn zonder bijwerkingen en je kunt het zelf.

 

GRATIS 7 KEER FYSIOTHERAPIE
We zijn er zelfs zo van overtuigd dat we binnen onze jaarabonnementen fysiosport en fitness gewoon 7 behandelingen fysiotherapie opnemen. Inderdaad gewoon GRATIS zonder bijbetalen!

 

20 BEHANDELINGEN EXTRA VOOR € 15

Wil je bv 20 behandelingen dan betaal je maximaal € 15 per maand bij!

 

GEEN OF KLEINE AANVULLENDE VERZEKERING
Je blijft vitaal en je hoeft dus geen aanvullende pakketten te kiezen voor fysiotherapie. Of je neemt misschien wel een pakket, maar zo klein mogelijk omdat je bij ons toch meer krijgt. Dat scheelt zomaar gemiddeld € 200 - € 300 per jaar. Fysiek en financieel blijf je zo lekker gezond.

 

MEER INFORMATIE
Bel 085-0220320. We weten direct hoe je nu verzekerd bent en wat de beste keuze voor een goede dekking fysiotherapie is.