NIEUWE PARTNER ERGOPRAKTIJK RIJSWIJK

03-10-2018

Fysiopraktijk Rijswijk presenteert met trots Ergopraktijk Rijswijk. In een intensief partnership bieden de praktijken onder één dak nog betere zorg voor een vitaal, klachtenvrij, gezond en prettig leven voor iedereen.

 

Samenwerken vergoot de kracht

Charona van den Berg, ergotherapeut en eigenaar Ergopraktijk Rijswijk: “Ik wist al tijdens mijn studie dat binnen een samenwerking de kracht van ergotherapie veel groter is. Ik had niet zo snel verwacht de ideale samenwerkingspartner tegen te komen, maar soms blijkt dat letterlijk ‘om de hoek’ te liggen. De visie en de mogelijkheden van Fysiopraktijk Rijswijk zijn ongekend, veel meer dan ik had durven hopen. Ik kan niet wachten om te beginnen.

 

Op zoek naar de beste zorg

Robert Hoogland, eigenaar Fysiopraktijk Rijswijk: “Ik ben altijd op zoek naar de beste zorg rondom mensen. Vanuit onze invalshoek zetten we kennis en expertise in op gezond en pijnvrij bewegen. Van klacht naar kracht. Dat lukt heel goed, maar als je gericht bent op de beste zorg, is er altijd meer mogelijk. Je hebt daarvoor wel andere specialisten nodig. Ergotherapie is zo’n specialisme, maar dan wel iemand die ‘past’. . Al in ons eerste gesprek was duidelijk dat Charona perfect past in de visie van beste zorg. We zetten samen een belangrijke stap naar de beste zorg voor iedereen.”

 

Korte lijnen

Ergopraktijk Rijswijk is gehuisvest in Fysiopraktijk Rijswijk. Waarom eigenlijk? “Dat maakt de lijntjes heel kort”, vertelt Charona van den Berg. “Ik kom vaak dingen tegen waarvan ik graag gebruik maak van de expertise van de fysiotherapeut of bijvoorbeeld aanvullend een echo-onderzoek zou willen doen. Dat kan allemaal heel gemakkelijk zonder dat mensen naar een nieuwe locatie moeten. Je loopt zo bij elkaar binnen!”

 

Bij elkaar ‘op schoot’

“Precies dat, is ook voor mij zo belangrijk”, geeft Robert Hoogland aan. “Ik kijk altijd naar hoe ik zelf behandeld zou willen worden. Volgens mij zit niemand te wachten op: verplaatsen, nieuwe afspraak, wachttijden, weer terug voor een afspraak met de uitslag. Ik vind het daarnaast ook heel prettig dat meerdere ogen met andersoortige kennis en ervaring kijken naar de beste aanpak. Dat realiseren we door in feite ‘bij elkaar op schoot’ te zitten.”

 

Vergoeding

Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor maximaal 10 uur per jaar. In de basisverzekering geldt een eigen risico per jaar. Fysiotherapie gaat voor 95% uit de aanvullende verzekering of wordt zelf betaald. Bij de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico.

 

Afspraak maken

U kunt nu al een afspraak maken voor Ergotherapie via info@ergopraktijkrijswijk.nl of (voorlopig) bellen met Fysiopraktijk Rijswijk op 085-0220320.