WELKOM-KIRSTEN ZUIJDERWIJK

05-10-2018

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega fysiotherapeut Kirsten Zuijderwijk. Kirsten is aan de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd als fysiotherapeut en we spreken haar kort even.

 

Fijne gevoel graag overbrengen

Op de vraag waarom Kirsten fysiotherapeut is geworden, is ze duidelijk. "Ik handbal op hoog niveau en merk wat sport mee allemaal oplevert. Ik wil dat fijne gevoel wat sport mij brengt graag overbrengen." Maar er is meer. Kirsten vervolgt: "Bij een blessure heb ik 'aan den lijve' ondervonden dat je soms behoorlijk gehinderd wordt in de dingen die je graag wil doen. Bij de behandelingen door de fysiotherapeut kreeg ik de blessure onder controle en was ik in staat om volledig terug te keren. Dat leek me mooi werk en in de praktijk is meer dan mooi. Het is echt fantastisch om - samen met de client - in een rol te spelen in het herstel.

 

Blij dat ik mag beginnen

Naast de eigen ervaring heeft Kirsten binnen haar stages ook bijvoorbeeld groepstrainingen bij 65 plussers verzorgd. "Daar geldt eigenlijk exact hetzelfde als in sport. Door actiever te worden en te blijven, kun je toch veel meer dan je denkt. Ik zag de mensen ook bijna per week positiever in het leven staan." 

Samen aan de slag om herstel te bereiken en vooral te behouden is exact de visie en inzet van Fysiopraktijk Rijswijk. Kirsten sluit enthousiast aan: "Het voelt gewoon heel goed. Ik ben blij dat ik aan de slag ga bij Fysiopraktijk Rijswijk. Ik ontmoet u graag voor de beste behandeling van uw klachten, maar u kunt zeker op mijn rekenen als u graag sterker en fitter wil worden." 

 

Het team van Fysiopraktijk Rijswijk wenst Kirsten succes. Altijd op weg voor de beste behandeling.

 

Afspraak maken met Kirsten of andere collega's, bel: 085-0220320 of ga naar ons afsprakenformulier.